4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Recruit, The
En velbygget ung fyr bliver kapret til uddannelsen som CIA-agent, og det bliver en voldsom oplevelse.
MAKVÆRK OG PACINO
Al Pacino må siges at have nedværdiget sig grumt i kraft af sin medvirken i denne pinligt tåbelige actionkrimi, der mest er en eksponering af hovedrolle-darlingen Colin Farrell - pakket ind i "product placements" fra villige sponsorer som fx Dell Computers.

Pacino spiller CIA-hverveeksperten Walter Burke, der har udset sig Farrell som kommende CIA-agent, og nu skal Farrell sammen med en række andre potentielle superagenter gennemgå en række psykisk og fysisk nedværdigende øvelser for at bevise sit værd.

Barbiedukke-aspirant
En billedskøn barbiedukke-aspirant er både lokkedue og sexobjekt i dette spil, som Farrell vist ikke rigtig fatter noget af, før hans liv allerede er lagt i ruiner, og han står med fingrene i maskinen og har gjort i nælderne - alt sammen for CIAs skyld.

Filmen er bragende ligegyldig. I sit tekniske beeperi og flaksende billedsprog forsøger den at fange en moderne ånd, hvor mennesket er mere computer end kød og blod, kun med undtagelse af det dér med sex.

Ringe Al Pacino
Al Pacino har aldrig været dårligere, for han er regulært dårlig i en utaknemmelig rolle, der er fyldt til bristepunktet med tumpede replikker (han skal være den morsomme lidt ældre mand, der er ung med de unge). Colin Farrell holder masken effektivt og spiller for galleriet med sit upåklagelige udseende og konsekvent nedknappede skjorte.
Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Recruit, The

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
2003, USA, Action, 115 min
Dansk titel: Recruit, The
Instr: Roger Donaldson Prod: Jeff Apple, Gary Barber, Roger Birnbaum  Manus: Roger Towne, Kurt Wimmer, Mitch Glazer  Foto: Stuart Dryburgh  Klip: David Rosenbloom  Mus: Klaus Badelt  
Medvirkende:
Colin Farrell (James Clayton)
Al Pacino (Walter Burke)
Bridget Moynahan (Layla Moore)
Gabriel Macht (Zack)
Kenneth Mitchell (Alan)
Mike Realba (Ronnie Gibson)
Jessica Greco (Hot Girl at Blue Ridge)
Merwin Mondesir (Stan)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.