4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Hideaway
En død mand genoplives efter to timer. Efterhånden bliver det klart, at han ikke vender alene tilbage fra de døde..
GYSERFLOP
Man skal kigge umanerligt dybt i gysergemmerne for at finde en film, der matcher dette flop. Jammerligt, plat og fuldstændig nerveløst, baseret på spændingsforfatteren Dean R. Koontz' roman.

Man kan godt forstå selvsamme Koontz, da han efter at have læst manuskriptet ihærdigt forsøgte at få sit navn fjernet fra produktionen, men det er altså ikke lykkedes.

Tarveligt grinagtig
Jeff Goldblum kan opleves i en tarveligt grinagtig rolle som familiefaderen, Hatch Harrison, der omkommer i en bilulykke. En usandsynligt ihærdig læge får ham efter flere timer i de dødes verden vakt til live igen. Men det skal vise sig at være en fejltagelse.

Genopstået fra det døde
Hatch Harrison er nemlig ikke den eneste, der er vendt tilbage fra de døde. En iskold, kynisk, frastødende og voldsomt ubehagelig morder er havnet i samme situation, og nu er fanden i bogstaveligste forstand løs.

Masser af støj
"Hideaway" smører tykt på med sine computereffekter og en sprød lyd med masser af støj på linjen uafbrudt. Skuespillerne låses fra starten fast i et univers, der aldrig nogensinde bliver hverken spændende eller uhyggeligt men befinder sig lige på dén grænse, hvor man er i tvivl, om det er en vanvittig komedie eller bare en ualmindeligt dårlig gyser.
br> Teknisk er filmen på et pænt niveau, hvilket redder den en enkelt stjerne.
Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Hideaway

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
1995, USA, Gyser, 102 min
Dansk titel: Dødbringende kontakt
Instr: Brett Leonard Prod: Jerry A. Baerwitz, Gimel Everett, Agatha Hanczakowski  Manus: Andrew Kevin Walker, Neal Jimenez  Baseret på: roman af Dean R. Koontz  Foto: Gale Tattersall  Klip: B.J. Sears  Mus: Trevor Jones  
Medvirkende:
Jeff Goldblum (Hatch Harrison)
Christine Lahti (Lindsey Harrison)
Jeremy Sisto (Vassago/Jeremy)
Alfred Molina (Dr. Jonas Nyebern)
Rae Dawn Chong (Rose Orwetto)
Kenneth Welsh (Detective Breech)
Don S. Davis (Dr. Martin)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.