4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Road Rage (tv)
En kvinde kører lidt vildt ind foran en varebil, og det skulle hun aldrig have gjort, for manden i varebilen er psykopat.
TV-ACTION PÅ KRAVLEGÅRDSNIVEAU
Endnu en amerikansk tv-film skåret efter sammen læst som 10.000 andre. Dramaet udspiller sig efter nogle klichéer, der er så forudsigelige, at det er til at bide i græsset over.

En uheldig manøvre
Uheldige Ellen Carson kører mobiltelefonsnakkende ind foran en varebil, og det skulle han aldrig have gjort: Manden i varebilen er nemlig meget vred på den tætte trafik, da den en halvt år tidligere dræbte hans kone og datter.

Hævn for alle pengene
Så nu vil han (meget plausibelt) have HÆVN for alle pengene - og nu har han udset sig Ellen og hendes familie som ofre. Og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Kliché-bombardement
"Road Rage" har sine øjeblikke af rutinemæssigt veliscenesat action, men skuespillet og historien hører kun hjemme på amerikansk tv, og helst afbrudt af 60 reklameblokke, så man kan nå at glemme, hvor dårlig filmen er, før man atter bombarderes af klichéer.
Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Road Rage (tv)

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
1999, USA, Thriller, 88 min
Dansk titel: Døden har fire hjul (tv)
Instr: Deran Sarafian Prod: Robert Hargrove  Manus: David Taylor, James Manos  Foto: Cary Fisher  Klip: Barry B. Leirer  Mus: Joel McNeely  
Medvirkende:
Yasmine Bleeth (Ellen Carson)
Jere Burns (Eddie Madden)
John Wesley Shipp (Jim Carson)
Alana Austin (Cynthia Carson)
Jenica Bergere (Nina)
Doug Abrahams (Steve Boyd)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.