4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Langturschauffør
Fire lastbilschauffører kører gennem Europa med en ladning kød. Undervejs bliver de både fristet og forført.
SEJTRÆKKER PÅ SEKS HJUL
Instruktør- og manuskriptforfatter, Peter Ringgaard, præsterer her en ganske rædsom klichésejtrækker om fire jævne langturschaufførers kvaler både lokalt og internationalt med koner, biler og skumle bagmænd.

Fire jævne chauffører
Otto Brandenburg, Jens Okking, Claus Strandberg og Jørn Faurschou bestrider de fire hovedroller som henholdsvis den fredsommelige,John, den temperamentsfulde Hans, den stille vendekåbe, Lasse, og den snotdumme sexfikserede, Brian.

Fristet & ført bag lyset
Mens koner, kærester og et par pornoblade venter hjemme i lille Danmark, drager de fire venner (eller er de snarere fjender?) mod Italien med en ladning kød. Men undervejs bliver de både truet, fristet og ført bag (fjern)lyset.

Gråt ingenmandsland
Filmen føles lang som en hel konvoj af osende lastbiler, og efter halvanden time i et gråt ingenmandsland parkerer filmen endelig.
Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Langturschauffør

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
1981, Danmark, Drama, 88 min
Dansk titel: Langturschauffør
Instr: Peter Ringgaard Prod: Erik Overbye  Manus: Peter Ringgaard  Foto: Peter Roos  Klip: Anker Sørensen  Mus: Hans Dal  
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.