4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Scout, The
En baseball-talentspejder sendes til Mexico, hvor han helt uventet finder jordens største talent. Men han viser sig at være en underlig snegl.
RÅPLAT SUPPEKOGERI
En overgearet og alt andet end velspillende Albert Brooks fylder det meste i denne ekstremt tyndbenede komedie om baseball-talentspejderen, Al, der tvinges til Mexico efter at have opstøvet et mislykket "talent".

Talent i Mexico
Helt uventet finder Al et enormt talent i Mexico, nemlig Steve Nebraska. Al tager selvfølgelig Steve med hjem, hvor han hurtigt får kontrakt med et af de største baseballhold i New York.

I mental form
Men Steve er ikke helt almindeligt skruet sammen, og han skal hurtigt vise sig at være svær at omgås. Al er kun ude efter de mange penge, talentet kan indbringe ham, men han er nødt til at konsultere en psykolog for at få Steve i mental form.

Indholdsløst
Ind imellem en lille smule festlig men i bund og grund fuldstændig indholdsløs. Værst er det dog, at Albert Brooks allerede efter fem minutter bliver for meget for tilskueren. Han er ganske enkelt bare ikke god i denne film.
Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Scout, The

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
1994, USA, Komedie, 105 min
Dansk titel: Talentspejderen
Instr: Michael Ritchie Prod: André E. Morgan, Albert S. Ruddy  Manus: Andrew Bergman, Albert Brooks, Monica McGowan Johnson  Baseret på: forlæg af Roger Angell  Foto: László Kovács  Klip: Pembroke J. Herring, Don Zimmerman  Mus: Bill Conti  
Medvirkende:
Albert Brooks (Al Percolo)
Brendan Fraser (Steve Nebraska)
Dianne Wiest (Dr. H. Aaron)
Lane Smith (Ron Wilson)
Michael Rapaport (Tommy Lacy)
J.K. Simmons (Assistant Coach)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.