4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Storm of the Century (tvs)
På en afsides ø i Amerika trækker det op til storm. Midt i uvejret myrder en galning løs. En galning fra en anden dimension.
STEPHEN KING-ÆVL
Lige over fire timers tv-ævl fra Stephen King, det er kort og godt hvad "Storm of the Century" udgør. Der ligger overhovedet ingen dybere mening bag denne åndsforladte historie, som Stephen King må have skrevet i en døs af gabeture.

Ondskaben i egen høje person
"Storm of the Century" er miniserie, hvor ondskaben i egen høje person aflægger visit på en afsides beliggende ø midt under en voldsom snestorm.

Ondskaben nøjes ikke med at myrde. Da først øens betjent har buret ham inde, fortsætter ondskabens terror mod øens folk.

Dårlige vibrationer
Fra sin celle kan ondskaben udsende "dårlige vibrationer", der gør folk kulrede og giver dem anledning til at begå barske selvmord. Nu er det op til de snarrådige overlevende at lægge en plan. Men kan det overhovedet lade sig gøre at overrumple en fra en anden dimension?

Skuespillet er langt fra det værste ved denne tv-serie. Historien lader så meget tilbage at ønske, at man ikke ved, om man skal græde eller grine.

Spild af tid
Stephen King har flettet uanede mængder af sine egne værste klichéer sammen. Godt fire timer i selskab med sådan en gang ævl kan jo næsten ikke være andet end spild af tid.
Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Storm of the Century (tvs)

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
1999, USA, Fantasi, 249 min
Dansk titel: Storm of the Century (tvs)
Instr: Craig R. Baxley Prod: Thomas H. Brodek  Manus: Stephen King  Foto: Dabid Connell  Klip: Sonny Baskin  Mus: Gary Chang  
Medvirkende:
Timothy Daly (Mike Anderson)
Colm Feore (Andre Linoge/Reporter on TV/Minister on TV)
Debrah Farentino (Molly Anderson)
Casey Siemaszko (Alton "Hatch" Hatcher)
Jeffrey DeMunn (Robbie Beals)
Julianne Nicholson (Cat Withers)
Adam LeFevre (Ferd Andrews)
Peter MacNeill (Sonny Brautigan)
Denis Forest (Kirk Freeman)
Gerard Parkes (Orville Boucher)
Martha Burns (Counselor)
Stephen King (Lawyer / Reporter)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.