Snap (2018)

  Et par teenagedrenge beslutter at sende et udfordrende billede fra omklædnings-rummet, men det kommer de til at stå til regnskab for.


  DRENGESTREGER

  David Miedzianogoras fire minutter korte midtvejsproduktion fra Københavns Film- og Fotoskole er denne tongue-in-cheek-drengestregshistorie, der helt i tråd med tidens farlige og seksuelt udfordrende virtuelle dele-billeder går i kødet på en gruppe teenagedrenges spilopper i omklædningsrummet.

   

  Farligt Dick Pic

  Skal vi ikke tage et Dick Pic? spørger den ene dreng den anden, hvorefter han stikker telefonen ned i underbukserne. Målet er at publicere billedet af de nedre regioner til specifikke klassekammerater, og da det anonymt afsendte billede opdages af en fyr i omklædningsrummet, kommanderer han alle drengene ud i badet, så de en efter en kan smide underdelen. Før eller siden skal synderen - eller sjoveren, om man vil - nok blive afsløret!

   

  Veloplagt serveret

  Udmærket aktualitets-grebet idé, der er pænt og veloplagt serveret - med en fint afvæbnende humor. Billederne er skarpt og semi-professionelt indrammet, skuespillet med pæn indlevelse i både det farlige dick-delingsshow og den efterfølgende meget høje pinlighedsfaktor.

   

  Ultra-komprimeret

  "Snap" er også en ultra-komprimeret fortælling om muligheden for venskab, hvor synderne til det uartige billede må vælge enten at hænge hinanden ud eller stå sammen. Johannes Østlund Jacobsens musikunderlægning rummer inspirerede klange og er ikke en billedstjæler.  Anmeldt i 2018 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2019

  Fakta om filmen

  2018, Danmark, Drama, Teenagere, 4 min.

  Dansk titel: Snap
  Instr: David Miedzianogora Prod: Julie Dupont Manus: Jacob A. Ottensten, David Miedzianogora Foto: Camilla Fraas Klip: Søren Malik Hollerup; David Miedzianogora Mus: Johannes Østlund Jacobsen
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation