Borrowed Hearts (1997)

  En stenrig forretningsmand lejer en fattig kvinde og hendes datter for at imponere en forretningsforbindelse med sin "familie".


  BLÆVERSØD KÆRLIGHEDSHISTORIE

  En stenrig og ugift forretningsmand skal have besøg af en endnu mere stenrig forretningsmand. For at gøre indtryk på ham vælger forretningsmand #1 at leje en kone og en datter i en periode, for at gøre et godt indtryk.

  Lejer en kernefamilie
  Således betaler forretningsmand #1 en enlig mor og hendes datter et pænt beløb for at agere kernefamilie. Og idyllen går rent ind hos den intetanende gæst, der dog - når det kommer til stykket - viser sig at have lugtet lunten og vist oven i købet er lidt guddommelig.

  På tærsklen til smertegrænsen
  Vi befinder os lige på tærsklen til smertegrænsen, historien redder sig i land takket være det absurde plot, der har en smule stil over sig. Skuespillet er gennemført amerikansk-vammelt, og moralen er helt ude i det blæversøde.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2019

  Fakta om filmen

  1997, USA, Romantik, Drama, Fantasi, Børn på film, 90 min.

  Dansk titel: Lånt hjerte (tv)
  Instr: Ted Kotcheff Prod: Mary Kahn Manus: Pamela Wallace, Earl W. Wallace Foto: Michael Storey Klip: Ralph Brunjes Mus: John Welsman