Bare Holger (2004)

  Et genert postbud vil så gerne i gang med kvinderne, men det er først, da hans kvindebedårende overbo tager på ferie, at der går hul på bylden.


  KOMPRIMERET KOMEDIE

  Kasper Gaardsøes filmskoleafgangsfilm er noget så simpelt som en komedie, hvor Holger Juul Hansens stemme sætter os ind i postbuddet Holgers kvaler med det modsatte køn. En halv time er faktisk nok til at fortælle en ganske pyssenysset historie, der i det store og hele hænger sammen og endda giver anledning til et par smil.

  Tynd historie
  Ikke desto mindre er historien både fjollet og tynd, og som udstillingsvindue for en eventuelt kommende stor dansk instruktør fungerer filmen tvivlsomt.

  Uudnyttede muligheder
  Selvom affæren er teknisk meget overbevisende og jævnt acceptabelt spillet, savner man en lidt mere ambitiøs tilgang til filmmediets mange stemningsskabende muligheder.

  Komisk tradition
  Hermed ikke sagt at komediegenren ikke er acceptabel, og i Danmark har vi da også en meget lang tradition inden for genren, men måske hører en historie som denne ikke hjemme i en filmskoleafgangsfilm.  Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2018